Zenedoboz:
Esküvők- bálok

 

Kedves jegyes pár

Jól tudom hogy az aki egy igazán jó zenekart keres rendezvényére, vagy esküvőjére, nagyon nincs könnyű helyzetben. Hiszen ha fontos számára az igényes színvonalas minőségi élőzene, az ár- érték arány, akkor felmerül a kérdés melyik zenekart válasszam.

Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani

Hiába káprázatos a dekoráció, ha végletekig lapos a hangulat!  Hiába a legtutibb helyszín, ha üres a táncparkett

Az esküvői zeneszolgáltatás komoly elvárásokat támaszt a zenekarok felé.De hangulatot csinálni jó kedvet, fergeteges bulit teremteni na ehhez kellünk mi, az a plusz ami bennünk van. Kellő szakmai képzettség, tapasztalat, rutin,és szakértelem.Nagyon színes sokrétű hihetetlenül széles repertoárral rendelkezünk, műfajoktól és stílusoktól függően,minden stílusban otthonosan mozgunk. Fontos a  jó megjelenés kisugárzás, a változatos műsor, a lendületes előadásmód, a közönséggel való jó kommunikáció.Tudjuk hogy mit kell ahhoz játszania a zenekarunknak hogy a jó hangulat tovább fokozódjon. Mert hogy a zenéinktől közönségünknek az adrenalin szintje emelkedik,a boldogság az öröm,a felszabadultság   elégedettség látszik rajtuk, mosolyogva táncolnak énekelnek szórakoznak.

Ez az Apró különbség az ami meghatározza, hogy egy zenekar mitől   jó és különleges.

Egy páran azok közül,  akik minket választottak és nem csalódtak bennünk!

 

Minden Esküvői rendezvényt nehéz lenne hiánytalanul felsorolnunk ezért csak érvelünk pár rendezvény fotóival A rendezvényeken készült       fotók a teljesség igénye nélkül lettek közzétéve!

                                                                A Kiss Róbert És Zenekara                                                                         

Elsőrangú választás, ha Esküvőjén a felejthetetlen hangulat,az emlékezetes party az egyik fő szempont. Zenekarunk mind zenei értelemben mind külsőségeiben színpadkép, ízléses,elegáns, alkalomhoz illő megjelenésre,stb... Térségünk egyik népszerű esküvőzenekara garantálja,a kitűnő hangulatot,és hogy a násznép még évek múltával is szívesen gondol vissza, életetek nagy eseményére.

Ök már tudják hogy jól választottak! 

Zenekarunknak a változatos,sokszínű repertoárja,szinte mindent felölel, jobbnál jobb zenékből.Nem utolsó sorban az ár/érték arányt figyelembe véve is azt gondoljuk, hogy  zenekarunk egyre népszerübb zenekarai közé tartozik, a legjobb választás az ön rendezvényére!

Számunkra a legfontosabb, hogy minden vendég jól érezze magát, mulasson táncoljon.A közönség aktivizálásával fokozzuk a hangulatot,igyekszünk sikeressé, és felejthetetlenné tenni a rendezvényt,figyelembe véve az ott lévők korosztályát, és zenei igényeiket.     Nincsenek megszabott szünetek addig játszunk míg a táncolók bírják, és amikor a közönség igényli.

Vacsora alatt: könnyed lágy jazz háttérzenével kedveskedünk.

Ha a násznép énekelni szeretne vagy éppen egy kedvenc nótát küldene az ifú párnak szívesen eljátszuk A különleges igényekre, egyedi elképzelésekre nyitottak vagyunk, igyekszünk teljesíteni minden kérést az este folyamán végig a tetőfokon tartani, a rendezvény hangulatát. Ezt   adjunk a közönségünknek, és így marad ez örök emlék!

                 Szívből kell zenélni                         

Csak egy igazi vérbeli szakmailag képzett rutinos zenekar képes átadni azt a jó kedvet, hangulatot érzelmet örömet boldogságot, és akik szünni   nem akaró széles vigyort varázsolnak, a táncoló közönség arcára

Hogy valóban életed legszebb napja legyen

     

                                                                                                                 

 

Vissza a szolgáltatásokhoz